MENÜ
 • Gaga meztelenül dolgozik

  A popcsillag harmadik, ARTPOP című lemezén dolgozik, mindezt úgy, hogy közben egy világ körüli turné is napirenden van még.

  Az amerikai énekesnőről olyan hírek kezdtek elterjedni, miszerint legújabb albumát már meztelenül veszi fel. Így máris jobban érthető, miért kelt ki magából annyira a fenékmutogatós Harry herceg védelmében.

  Illetve ezek után az sem meglepő, hogy akkor sem volt kicsit zavarban, amikor a barátjával meztelenül csókolózott a medencében. A popcsillag harmadik, ARTPOP című lemezén dolgozik, mindezt úgy, hogy közben egy világ körüli turné is napirenden van még.

  Egy Gagához közel álló munkatárs meg is magyarázta, miért ezt a nem éppen hagyományos munkamódszert választotta a hölgy: “Úgy gondolja, ez jobbá teszi a hangját.” Vajon amikor a herceg meztelenkedett, neki a biliárd-tehetsége vált jobbá? Lehet az énekesnő erről is meg van győződve.

  Mindenesetre lesznek még olyan alkalmak, amikor ruhában láthatjuk. Októberben például Nagy-Britanniában, Londonban fog járni, hogy legújabb parfümét reklámozza, illetve hamarosan látható lesz Robert Rodriguez legújabb filmjében, a Machete Kills-ben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon