MENÜ
 • Gaga meztelen!

  Lady Gaga megint meglepő kosztümöt választott: pontosabban annak hiányával keltett megdöbbenést.

  Az énekesnő új turnéját reklámozza egy majdnem meztelen sorozattal. A képeken Gaga testét csak egy átlátszó fólia takarja. A rosszakarók szerint úgy néz ki, mintha egy zuhanyfüggönybe csavarodott volna – és valljuk be, ez nem is áll távol a valóságtól.

  Bár, ha valamennyire is ismerjük Gaga karrierjét, nem is lepődünk meg annyira mostani „öltözékén”. Korábban is előszeretettel keltett feltűnést, különösebbnél különösebb öltözékeivel. Talán az egyik legvadabban a tavalyelőtti MTV-díjátadón hordta: stylistja több kiló nyers húst aggatott rá. Ezután a zuhanyfüggöny szinte hétköznapinak tűnik. A meztelenség meg úgyis a legnagyobb divat.

  Az énekesnő a turné előtti sajtótájékoztatón mesélt tinédzser kori étkezési problémáiról, arról, hogy milyen áron őrizte meg alakját.

   „A gimnáziumban bulimiás voltam, ha jól akartam kinézni, evés után ledugtam az ujjamat, hogy kihányjam, amit ettem. Azért kellett megszabadulnom a szokástól, mert énekeltem, és a hányás során feltörő gyomorsav kezdte kikezdeni a hangszálaimat – vallotta be Gaga. – Mindez azért volt, mert mindig balerinaalakot akartam, de ezt nem sikerült elérni, mert olasz édesapám esténként tömte belénk a húsos spagettit.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon