MENÜ
 • Gaga medencében smacizott

  Olykor felröppen egy-egy kósza félmondat, vagy hír, és körülbelül azért képben lehet lenni azzal kapcsolatban, hogy kivel jár, kivel nem.

  Noha a new yorki származású énekesnő nagyon aktív életet él a médiában és a közösségi portálokon egyaránt, a magánéletét mégis mindig távol tartotta ezektől a helyektől. Nem véletlen ez, nagyon is tudatosan alakította így. Olykor azonban mégis felröppen egy-egy kósza félmondat, vagy hír, és körülbelül azért képben lehet lenni azzal kapcsolatban, hogy kivel jár, kivel nem.

  E romantikázós képet a nemrég létrehozott új honlapjára, a Little Monsters-re tette fel, amely akárcsak a Facebook, egyfajta közösségi háló szeretne lenni. Most mint azt láthatjuk is éppen élvezi a nyarat barátja, Taylor Kinney, a Vámpír Naplók színésze társaságában. A pár először az énekesnő You And I című számának klipforgatásán találkozott, ebből lett aztán a nagy szerelem.

  2011 szeptembere óta vannak együtt. Azóta Gaga már családjának is bemutatta a fiatalembert, sőt, egy egy hónapos mosolyszüneten is túl vannak már. Mindettől függetlenül reméljük, hogy a bimbódzó szerelemnek mostantól semmi nem áll majd az útjában!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon