MENÜ
 • Gaga karriere az Interscope hazugságaira épül?

  Kitaláció volt a csípősérülés? Lefizetett sajtó? Kivételező Billboard? Drogfüggőség? Kemény vádak Gaga ellen.

  Már korábban is írtunk arról, hogy már megjelenés előtt elégedetlenek voltak a rajongók Gaga sikereivel, majd jöttek a pletykák arról, hogy az Interscope kiadó gigászi összeget – 5,5 milliárd forintot – fog bukni Gaga legújabb lemezén, tegnap pedig néhány bennfentes már arról beszélt, hogy az énekesnő és kiadója között tragikus a viszony, hiszen a sztár lassan el akar evezni a pop vizéről, ami viszont nem ígérne sok profitot…

  Most viszont újabb csúnya részletek derültek ki Gagával kapcsolatban, amik minden képzeletet felülmúlnak:

  “Az album eredetileg tavaly karácsonykor jelent meg volna, de akkor Gagát rávették, hogy vegye fel újra. Mikor aztán a turnéján nem fogytak a jegyek, kitalálták, hogy vonuljon el csípősérülésre hivatkozva, hogy később a közönség várja visszatérését. Mikor aztán az Applause sem lett olyan sikeres, rávették, hogy megint rögzítse a korongot. Úgy hallottam, hogy több rádióállomás is le lett fizetve, hogy a játszólistájuk élére tegyék a dalt” – nyilatkozta egy magát Jacobsnak nevező bennfentes a Kings of A&R-nek.”

  A rádiókon felül Jacob állítása szerint a sajtó is rengeteg pénzt kapott Gaga támogatására – így például a Billboard, a Glamour, az MTV vagy az ABC.

  “Sose volt idegen a szakmától az, hogy a sajtó pénzt kapjon kiadóktól, de Gagánál ez extrém volt. Rengeteg cikk volt akkoriban olyan, mintha Gaga PR-csapata írta volna.”

  Jacobs szerint egyedül a Rollins Stones mondott nemet az ajánlatra, pedig Gaga csapata azt akarta, hogy az énekesnő az egyik legjelentősebb zenei magazin címlapján szerepeljen és az év nőjeként tüntessék fel. Végül ebben a Glamourral tudtak megállapodni.

  Gaga karriere az Interscope hazugságaira épül?

  Jacobs szerint a Bilboard viszont boldogan támogatja az énekesnőt, sokszor unfair módon:

  “Nem tudom, hogy mit ajánlottak fel a Billboardnak, de ők meg akarják menteni Gagát. Hagyták, hogy a promóciós kislemezként kiadott Dope a YouTube-nézettsége miatt legyen nyolcadik a top 100-as listán, holott ez nem szabályos. Ahogy az sem, hogy az eladásokba az ingyen elosztogatott példányok ezreit is beleszámolta. A Billboard falaz Gagának. Szomorú, mikor a zeneiparnak egy ilyen fontos szereplője, mint a Billboard, kedvencként bánik másokkal és részt vesz az ilyen játékokban.”

  Jacob szerint Gagával kapcsolatban viszont van egy még nagyobb probléma – drogfüggősége:

  “Mindenki ellen fordult, aki valaha segíteni akart neki. Azt mondja, hogy mostanában csak néhány jointot szív el, de ez nagyon messze áll az igazságtól. Lassú halált hal napról napra és senki nincs, aki segítsen rajta!”

  Forrás: Kings of A&R

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon