MENÜ
 • Gaga: Az új lemez

  Bár énekesnő még turnéja kellős közepén van, máris elkezdte új albuma promócióját.

  Valószínűleg a világon az egyik leginkább várt korong a most készülő negyedik Gaga-album, mely eddig a legnagyobb titokban készült.

  A titkokról viszont lassan elkezd lehullani a lepel, hála az internetnek és az énekesnőnek, aki képekkel és feliratokkal tüzeli fel rajongóit.

  A minap új fotókat töltött fel magáról, melyeken unikornisként láthatjuk. Sok rajongó szerint a fotók már az új album borítói lehetnek, mások szerint még egy tavalyi fotósorozat képeivel játszott Gaga. Egy biztos: a közeledő albumhoz szükséges fotózáson a művésznő már túl van.

  Úgy néz ki, hogy már megvan a cím is. Előző, Born This Way című albumának címét Gaga magára tetováltatta és testének új díszét lefotózva árulta el a nagyvilágnak. Egyik új feltöltött képén kezén a ARTPOP kiírás látható “New tattoo, new album” képaláírással.

  A dalokról viszont még keveset tudni. Az extravagáns Gaga eddig csak annyit árult el lemezéről, hogy turné közben veszi fel és írja a dalokat, a producerek pedig dnagyjából maradnak ugyanazok, mint eddigi lemezeinél.

  Koncertjén már eljátszotta a Dianáról szóló Princess Die című dalát is, mely várhatóan már helyet kap a 2013-ban érkező albumon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon