MENÜ
 • Gaga agyrázkódása a színpadon

  Kisebb agyrázkódást kapott a színpadján Lady Gaga utolsó új-zélandi koncertjén, de a rajongók legnagyobb örömére így is befejezte a showt.

  Az énekesnőt egy táncosa kezében tartott nagy fémrúd találta el, miközben Judas című dalát adta elő. Mikor a méretes rúd fejbevágta, Gaga először csak elnémult, majd folytatva az éneklést, finoman elhagyta a színpadot.

  Ahova viszont vissza is tért, bocsánatot kérve a baleset miatt és megnyugtatta a közönséget, hogy bár lehet, hogy lett egy kisebb agyrázkódása, a koncertet befejezi.
  Az agyrázkódás végül kikerült a feltételes módból, Gaga sminkesének, Tara Savelónak köszönhetően, aki Twitteren szólalt meg munkaadója nevében:
  “Gagának agyrázkodása van, de minden rendben lesz! Szeret titeket és mi gondozzuk. Nem hiszem el, hogy befejezte a koncertet!”
  Eddig Gaga turnéja nem a szerencséről szól. Többször elhányta magát már a show közben, több dátumot is le kellett mondani és már-már általános, hogy néhány katolikus csoport csinál egy gyűlést a fellépés ellen. Az agyrázkódás már csak hab a tortán.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon