MENÜ
 • Gábor Zsazsa nem kerül utcára

  A 96 éves súlyos beteg díva, élete végéig maradhat otthonában.
  A színésznő családja nem bírja a kezeléssel járó költségeket, így nehéz anyagi helyzetükre hivatkozva megpróbálja eladni Los Angeles-i villájukat. Az elmúlt évek során forgatások helyszínéül szolgáló épület fenntartása egyre nagyobb teher, azonban a bíróság úgy ítélte meg a színésznő haláláig ott maradhat.
  A bíróság döntése értelmében, az új tulajdonos köteles engedélyezni, hogy a házaspár legkevesebb 3 évig, vagy a színésznő haláláig a Bel Air negyedben található exkluzív ingatlanban élhessen. Az kötelező együttélésen felül, évi 325 ezer dollárt is köteles lesz fizetni számukra.
  A rengeteg férjet elfogyasztó Zsazsa az elmúlt években több szélütésen is átesett, sajnos a lábát is amputálni kellett. Tavaly súlyos tüdőgyulladása miatt aggódtak érte szerettei. Jelenlegi férje két éve próbálja eladni az ingatlant, nem kevesebb mint 15 millió dollárért. A gyönyörű ház hatalmas hálószobákkal és gyönyörű panorámával rendelkezik, ráadásul úszómedence is található a kertben.
  Remélhetőleg Zsazsa még több mint három évig köztünk marad – nyilatkozta von Anhalt herceg, a 9. férj. Szóvivője elmondta, hogy Gábor Zsazsa egészségi állapota mostanában kifejezetten jó, sokkal jobb mint a korábbi években. Idén egy hatalmas partival ünnepelte 96. születésnapját, az ünnepségen több mint 100 barátja is részt vett.
  Forrás:Metropol

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon