MENÜ
 • Furgonja oldalára pingált üzenettel kért bocsánatot

  Egy férfi, aki valószínűleg nagyon elbaltázta, nem mindennapi módot választott arra, hogy kedvesét kiengesztelje. Óriási felirattal próbált elnézést kérni, azt sajnos azomban nem tudni, a hölgyet meghatotta-e a gesztus.

  Valljuk be, nem mindig egyszerű a bocsánatkérés és hibáink belátása. Egy nőt kiengesztelni meg pláne nem, ezért is gondolta az angliai férfi, hogy frappáns módon kéne fellépnie, ha eredményes akar lenni.

  Az elszánt shildoni lakó igencsak különös módon fejezte ki az érzelmeit. A fickó a furgonja oldalára pingált szöveggel próbálkozik kedvesénél. “‘Linda, bocsáss meg nekem! Bolond vagyok, és néha idiótán viselkedem. Teljes szívemből szeretlek, kérlek, gyere haza és hozzuk rendbe a dolgot. Hiányzol nekünk, hiányzol nekem! Veled akarok megöregedni! Hozzám jössz feleségül?” A fehér kisbuszt a város több pontján is látták már.

  Úgy tűnik azért van esélye szegény párának, mivel más nőknek szimpatikus a dolog. “Nem tudom, ki az autó gazdája, de én biztos megbocsátanék neki a barátnője helyében” – nyilatkozta egy shildoni lakos, Annie Ollie.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon