MENÜ
 • Fűrésszel felezett exével

  A werringtoni elvált férfi nem bonyolította a dolgokat: minden vagyontárgyat "igazságosan" kettévágott, így közölve exfeleségével, hogy minden közös holmi felére igényt tart.

  Kevin Fiore nem csupán a szekrényeket és asztalokat, de a kanapét is megjelölte, majd középen elfűrészelte. Kicsit sem zavarja, hogy így már ő maga sem tudja használni a tárgyakat, de legalább volt feleségét is megfosztotta maradék értékeiktől.

  Kevin és Katrina 14 év együttélés után, három éve házasodott össze, de ahogy az gyakran megtörténik, a hivatalos papír csak tönkretette kapcsolatukat. Tavaly beadták a válókeresetet, s Kevin szó nélkül ki is költözött werringtoni otthonukból, de a vagyonelosztási per során igencsak eldurvult a helyzet. Mivel Katrina ragaszkodott a házhoz, s abból kivásárolni sem tudta a férjét, Kevin megelégelte a hercehurcát, és egy nap láncfűrésszel adott nyomatékot igényeinek.

  Még a fürdőszobai kádban és a csempéken is megjelölte, melyik felére tart igényt, majd összezúzta a konyhabútort és a gardróbot is. A feleség rongálásért feljelentette a férfit, de a bíróság nem volt túl szigorú, két év próbára bocsátotta Kevint.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon