MENÜ
 • Furcsa szerelem, rengeteg kajával

  A legkövérebbé válni akaró nő megtalálta élete párját

  Susanne Eman elég furcsa nő. Van két gyereke, akár teljesen szokványos élete is lehetne. Tavaly azonban fejébe vette, hogy ő szeretne válni a világ legkövérebb nőjévé és ezzel bekerülni a Guiness Rekordok Könyvébe. Az édesanya jelenleg 350 kilogramm körül van, azaz dupláznia kellene, hogy elérje nagy vágyát. Tavaly ezzel a kissé meglepő hírrel be is került a hírekbe, de aztán a hízás üteme sajnos elmaradt a várttól. Legújabban azzal sikerült ismét a bulvárújságok figyelmét kivívnia, hogy összejött egy férfival, aki nem mellesleg szakács és imádja etetni.

   Reméljük az úr jól keres, ugyanis Susanne egyáltalán nem dolgozik, jóllakatása pedig biztos nem olcsó mulatság. Emellett folyamatos odafigyelést is igényel, hiszen egyre nehézkesebben mozog, valamint barátja, Parker, rendszeresen jár vele sétálni és úszni, valamint otthon is végeznek testmozgást. A férfi állítása szerint mindig is vonzódott a teltebb idomokkal rendelkező nőkhöz, és addig támogatja is barátnőjét a terve megvalósításában, amíg az nem kockáztatja az egészségét.

  Az orvosi vizsgálatok pedig egyelőre azt mutatják, hogy nincs ok az aggodalomra. A férfi természetesen igyekszik arra is odafigyelni, hogy Susanne ne ész nélkül egyen meg mindent, hanem legyen benne valami rendszer, illetve igyekszik egészséges ételeket is szervírozni neki, például salátákat.

  forrás: Velvet

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon