MENÜ
 • Furcsa mutánsra bukkantak New Yorkban

  A Brooklyn hídnál vetette partra a folyó eme titokzatos lény tetemét. A manhattani szörnynek keresztelt, hátborzongató állat arca fel van hasítva, csupasz bőre van és végtagjain 5-5 emberszerű ujj látható. A videó alapján mindenki maga döntse el, milyen állatra hasonlít a legjobban!

  Amióta rátaláltak a halott állatra, elkezdődtek a találgatások számos teóriát szülve, hogy mi lehet az. Van, aki szerint egy hatalmas, vízbe fulladt patkány, egy megsütött disznó, vagy egy kutya felpuffadt teste, vagy éppen valami sokkal ijesztőbb dolog. A mutáns lény holttestét Denise Ginley amatőr fotós fényképezte le, mikor az East River partján sétálgatott.

  “Förtelmes volt, néhány képet készítettünk róla a telefonunkkal” – mesélte a The Sunnak a fotós.  – “Végül visszamentem a kamerámért és a bátorságomat összeszedve átugrottam a tetemtől elválasztó kerítésen, hogy közelebbről lefotózhassam.”

  Vannak, akik azt mondják, az esetnek köze lehet a montauki szörny legendájához. Ez utóbbi szintén undorító testét is a víz mosta ki, egy Long Island-i városka strandján, 2008-ban, nem sokkal később azonban titokzatos körülmények között eltűnt onnan. A most talált tetemről a New York-i parkfelügyelet azt állítja, semmi misztikus nincs benne, egy döglött disznóról van szó szerintük, a tetemet pedig meg fogják semmisíteni.  “Ez egy sült malac volt valaha. A lábujjait nem számolgattuk, csak szépen kidobjuk” – nyilatkozta a parkfelügyelőség szóvivője.

  Az szerint azonban lehetetlen, hogy egy disznóról legyen szó, ugyanis a lénynek emberszerű végtagjai vannak. “Lehet, hogy a felügyelet nagy hirtelenséggel rámondja, hogy ez egy disznó, de teljesen biztos, hogy nem az” – nyilatkozta a maradványokat megörökítő  fotós. – A” legnyilvánvalóbb jel, hogy nincs hasított körmű patája, mint a disznónak, hanem öt-öt, egymáshoz igen közel ülő ujja van minden lábán” – tette hozzá. Szerinte egyébként valamiféle mosómedve, vagy óriási rágcsáló lehet. – “A hiányzó felső állkapocs nélkül elég nehéz azonosítani, mivel így nincsenek meg a szemfogai, az alsó állkapcsa pedig eléggé tönkrement” – vélte a fotós.

  Dr. Paul Curtis vadállat specialista szerint egy kisebb testű kutya lehet, ami megfulladt, teste pedig felpuffadt a folyó vizében.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon