MENÜ
 • Furcsa meglepetés: VV Simon nem személyiségzavaros

  Klinikai szakpszichológus véleménye a csodabogárról

  Kétség nem fér hozzá, hogy a csodabogár VV Simon hű a nevéhez. Népszerűsége töretlen, aranyköpésein egy ország röhög. Drogozását cáfolják a műsor készítői, ugyanakkor tény, hogy viselkedése a többi lakóhoz képest eltérő (volt).

  vvsimon

  Egy rosszul megvágott videó miatt többen vádolják Archibald nevű plüssével a Való Világ Villájában lakó VV Simont drogozással, így kikértük egy klinikai szakpszichológus véleményét a „Simon jelenség”-ről, hogy vajon zacskóból szipuzhatott a Villalakó még a beköltözése előtt, vagy a viselkedése más okokra vezethető vissza. Több olyan hír is felmerült, hogy a játékos hullagyalázat miatt került ki az egyetemről, sőt, volt aki azt írta a neten, hogy halottak beleit kötötte össze a Debreceni Egyetem hullaházában. -Ezt időközben cáfolta a rendőrség.

  „Szerintem nem lehet megállapítani a tv előtt ülve, hogy drogozna. Az biztos, hogy a személyisége eltér az átlagtól, deviánsnak tűnik. Ha drogos lenne nagyon, akkor most megvonási tünetei lennének.” –nyilatkozta Makai Gábor.

  vv simon

  A szakpszichológus elmondta, hogy Simonnál a normál személyiségvonások szélsőséges megnyilvánulásai láthatóak, ami karakterré erősödött. Problémái jelentkezhetnek az érzelmi szférájában, indulati kontroll léphet fel, valamint a szociális beilleszkedés területén nehézségei támadhatnak.

  „A személyiségzavar egy olyan kóros magatartásbeli, érzelmi tulajdonságokra, megnyilvánulásokra utaló összefoglaló fogalom, melyek tartósan és jelentősen eltérnek a társadalmi, kulturális elvárásoktól. Ha az így megjelölt ember személyiségében ezen eltérések hosszan (akár egész élete során) fennállnak, viselkedés-, reagálásmódja legtöbbször markánsan eltér az egészségesétől.” –véli Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

  vvsimon2

  Az, hogy Simon és Charlotte kapcsolata ennek tudatában mennyire valós, vagy csak a napilapok által prostiként beállított nő a népszerűség érdekében cserkészte be a Villalakót, előbb-utóbb úgy is kiderül. Tény az is, hogy Simon, mióta szerelmesnek tűnik a televízió képernyőjén keresztül, teljesen megváltozott, mondhatni, ugyan olyan normális lett, mint a többiek a Villában.

  Ugyanakkor tény az is, hogy a Villalakók a beköltözés előtt átesnek egy teljes orvosi vizsgálaton. Ez mindent átfogó ellenőrzés, így elkerülhető az, hogy kóros betegséggel bárki a Villában élhessen. Tehát Simonnak feltételezhetően az égvilágon semmi baja.

  Ahogy azt egy korábbi interjúban a Való Világ kreatív producere, Herman Péter elmondta, szenvedély, szex és szerelem lesz a Villában. Az RTL KLUB szavazása alapján a nézők 74%-ban nem hiszik el Simon és Charlotte kapcsolatának valódiságát. Mivel a “Lét a tét”, így előbb-utóbb minden kiderül, hiszen a végén csak egy maradhat.

  Eddigi anyagainkat a ValóVilág 6-ról megtekinthetitek oldalunkon, a videókat ITT, a híreket pedig ITT. Kövessétek velünk a műsort!

  Fotó: RTL KLUB

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon