MENÜ
 • Fuldoklott Harry herceg

  Kis híján szerencsétlenül végződött a herceg állóképességének tesztelése. Magassági kamrába zárták, de nagyon rosszul viselte a próbát.

  Majdnem megfullad Harry herceg, mikor magassági kamrában tesztelték az állóképességét. Erre hegyi útja előtt volt szükség, ugyanis Károly herceg kisebbik fia néhány veteránnal nekivág a világ legmagasabb hegyének. A 8848 méter magas Mount Everestnek meghódítása jótékonysági célokat szolgál: afganisztáni és iraki veteránoknak gyűjtenek az erőpróbával.

  A ritka levegőjű kamrába egy súlyos sérülésekkel hazavezényelt katonával együtt zárták be a herceget.  A terheléses tesztet azonban a háborús veterán teljesítette jobban. Bár ez nem is csoda, hiszen Karl Hinett tavaly 52 maratoni távot futott le a próbára készülve.

  „Harryék csak az első táborhelyig gyalogolnak, nem mennek egészen a csúcsig – mondta el a vizsgálatot végző orvos. – Annyi bizonyos, a herceget nagyon megviselte a próba, nem véletlenül lett rosszul. Vérének oxigénszintje nagyon leesett, pulzusa pedig az egekbe, 121-re szökött, tehát ráférne még egy kevés edzés.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon