MENÜ
 • Friss: Swedish House Mafia – Greyhound

  Az electro house banda legújabb albumjának új kislemeze mellé kaptunk egy videót is. A Greyhound című dal a Swedish House Mafia legújabb, 2012-ben megjelenő, One Night Stand című albumjára készült.

  Többek között Cee-Lo Green és Jay-Z nyomdokaiba lépve az Absolut Vodka folytatja több mint harminc éves együttműködését a zenei világ, a művészet és a divat vezető embereivel, ezúttal a Swedish House Mafia nevű csapathoz társulva. Az európai lemezlovasbandaegy különleges számot hozott létre, mely az Absolut új reklámkampányában kerül felhasználására. Tökéletes csapatról van szó, mely mindenkinek nyertes szituáció, de főként a rajongóknak, akik megint egy nagyszerű, új zeneszámhoz juthatnak.

  Már most tömegek kedvence a Swedish House Mafia új himnusza, mely a Greyhound címet kapta, igazi lüktető, adranelinnal töltött dance szám. Fantasztikus és pörgős videó, melyet a kaliforniai sivatagban forgattak, nagyszerű, moziba illő sci-fi effektekkel és olyan vad, jövőbeli divattal, amit még maga Lady Gaga is megirigyelhet. A videóban Axwell, Sebastian Ingrosso és Steve Angello küzdenek egymás ellen futuisztikus kutyafuttató versenyben, mely egyszerűen nem evilági.

  Hogy a legújabb Swedish House Mafia-hírekről is szó essen, a banda júliusban történelmi koncertet fog rendezni. A történelmi esemény egy maratoni, kilenc órás One Night Stand showt jelent, melyre az Egyesült Királyságban kerül sor, a Milton Keynes National Bowlon, a műsornak pedig 65000 ember lehet részese. A csapat már azt kihirdette hivatalosan, hogy Calvin Harris dj-producer és Madeon, vagyis a tizenhét éves pop/house producer mellett Pete Tong és Swede Alesso is fellép majd a nagy eseményen, mint vendég.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon