MENÜ
 • Friss: Madonna – Girl Gone Wild

  Madonnának nincs szüksége egy dalra ahhoz, hogy elmondja nekünk, készen áll a táncra - csak rá kell nézni és az alakjára, és lláthatjuk, hogy egy átlag partiarcot akármikor lever.

  Új videójával, mely a Girl Gone Wild-hoz, vagyis második kislemezéhez készült el az új MDNA-albumról, azonban táncra perdít, egy pillanatra sem hagy megállni. Mert Alas és Marcus Piggott, vagyis Mert és Marcus, divatfotósok, akik korábban is dolgoztak már együtt a popkirálynővel. Ők rendezték a Girl Gone Wild klipjét is, mely fekete-fehér színeivel, és nem gyengén erotikus képeivel a Vogue-ot és az Erotica-t juttatja eszünkbe.

  A félmeztelen, fiatal pasikat látva pedig nem csak a lányok azok, akik vágynak a szórakozásra. Enyhén talán ellent is mond a szám címének, hiszen a lányoknak kellene megvadulniuk, ennek ellenére vagy fél tucat szuperszexi férfimodell nyalogatja egymást. Na jó, ettől függetlenül a videó Madonna körül forog, aki miközben a vadságról dalol, végig irányítása alatt tartja a dolgokat. Miközben a nemrég megjelent promó előrejelezte a videó fülledtségét, ki gondolta volna, hogy ennyi tánc is lesz benne? Az 53 éves díva kedvenc ukrán tánccsapatunkat, a Kazakyt állította maga mellé, persze mindenki magassarkúban. Bár a fiúk néha elhanyagolják az énekesnőt, hogy egymásra figyeljenek, de hogy a történet szokásosan kerek legyen, a videó elején Madonna Istenhez is szól pár szót.

  A szám Madonna második kislemeze tizenkettedik nagylemezéről, mely március 26-án kerül az üzletekbe. Ez az első korongja, mely az Interscope Records-nál készült el, miután három albumos szerződést írt alá a lemezkiadóval még múlt évben.

  A videó ITT megtekinthető.

  Tetszik, amit hallotok és láttok?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon