MENÜ
 • Friss: Katy Perry – Part Of Me

  Alig egy-két héttel ezelőtt láthattuk Katy Perry legújabb számához készült videójának promóját, most pedig teljes egészében megérkezett.

  A bemutatóban azt láthattuk, hogy Katy egy igazi haditengerésznek öltözött, szétrúgni pár segget. Akkor még nem tudhattuk teljesen egészében, hogy mit is várhatunk, most azonban már ki-ki eldöntheti maga.

  Végre elvált a cukiságtól, lehet, hogy ehhez kellett neki egy válás, hogy belépjen a kemény csajok közé. A videót Ben Mor rendezte, Camp Pendletonban forgatták le, a Haditengerészet kiképzőtáborában, a kaliforniai tengerparton. Katy igazi haditengerész lánnyá válik, és társai közül a legkeményebbekkel gyakorlatozik. Ami pedig ehhez vezetett, az nem más volt, mint az, hogy rajtakapta pasiját, ahogy munkahelyén kikezdett egy másik lánnyal. Miután szembeszegül vele, elviharzik, és a benzinkút felé veszi az irányt. Ott meglát egy hirdetést a Haditengerészettől, a mosdó felé veszi az irányt, ahol levágja a haját, majd karcsúsított farmerét katonai bakancsra cseréli, hogy a katonaság felé vegye az irányt.

  Az egész valahogy sántít kicsit, de végre Katy új, komolyabb irányt vett, ahogy azt már előzőleg a One That Got Away című számban és videóban is láthattuk. A Grammy-díjátadón tett táncos, látványos és izgalmas számpremier után marad egy kis hiányérzetünk. Lehet, hogy vissza akarjuk kapni a tejszínhabot lövöldöző lányt, ahelyett, hogy G.I. Jane-né változzon? Ki-ki döntse el maga!

  A dal előző lemeze, a Teenage Dream speciális változatához, a The Complete Confection című korong első kislemezéhez készült. A már most dupla platinalemez minősítést elérő album március 27-én kerül a boltok polcaira.

  Te mit gondolsz a videóról?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon