MENÜ
 • Friss husi tűnt fel Charlie Sheen mellett

  Múltja alapján sejtjük hogyan akadhatott fenn hálóján a kétszer annyi idős férfi.

  Az amerikai színész úgy tűnik új módszerét próbálja ki a megfiatalodásnak. Nemrég vadonatúj barátnője oldalán kapták le fotósok. A fényképen is látható hölgy nem más, mint Brett Rossi, aki korábban felnőttfilmek sztárjaként tűnt fel.

  131209_charliesheen

  Sheen saját bevallása szerint a románc nagyon komoly, bár még csak alig pár hete randevúzgatnak. A kapcsolat a Twitterre posztolt fotó alapján is rendkívül idilli:

  131209_sheen2

  A valaha volt legjobb Hálaadás” – áll a színész kommentárja a kép alatt. Miközben Sheen szerelmi élete úgy tűnik – ha talán csak egy időre is – rendeződni látszik, addig karrierje, valamint a Két pasi – meg egy kicsi folytatásának esélyei már egyáltalán nem ennyire bíztatóak.

  Igazi baráti kapcsolat volt Charlie Sheen és Jon Cryer között, talán ezért is lett annyira sikeres sorozatuk. Ám Sheen híres összeomlása és kirohanása óta a két színész nem beszél egymással, ezt pedig nagyon bánja a 48 éves sztár. Egy korábbi Playboy interjúban nyilvánosan is bocsánatot kért az egykori sorozatbeli öccsétől. „Feleslegesen gyaláztam. Jon megpróbálta az egész sz.rt összetartani, megpróbálta fedezni a hátsómat. Végül azonban ő került kereszttűzbe. Jon csodálatos ember és mérhetetlenül mesés barát, nagyon hiányzik nekem. Rendbe kell hoznom ezt a kapcsolatot, és meg is teszem. Töröm magam, és megteszek mindent, amit csak lehet” – mondta Sheen.

  Forrás: digitalspy.co.uk

  Kép forrása: digitalspy.co.uk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon