MENÜ
 • Friss: Dev featuring Enrique Iglesias – Naked

  Újabb fordulóponthoz érkezett a héten Dev karrierje, mint feltörekvő sztár. Megjelent legújabb videója a Naked című számhoz, melyet Enrique Iglesias közreműködésével készített el.

  Vasárnap az énekesnő ezernyi rajongó előtt lépett fel az Ultra Music Festivalon, Miamiban Timbaland, Steve Aoki és DJ Skeet oldalán, aki azért érkezett, hogy részt vegyen a showban. Aztán megjelent fantasztikus debütáló lemeze, a The Night The Sun Came Up, mely lassan, de biztosan tör előre az iTunes lemezeladási listáján. Ha ez nem lenne elég, ma felfedte Youtube-csatornáján legújabb videóját, melyet nem mással, mint a szívtipró Enrique Iglesias-szal közösen készített el.

  A dalt már decemberben hallhattuk, lenyűgöző minősége pedig hamar elnyerte tetszésünket. A The Cataracs-nak köszönhetjük a számot, akik Dev szexi és szaftos előadásmódját tökéletesen ötvözték Enrique egyedi hangjával, hogy tovább fokozzák a dal nyári slágeres minőségét.

  A videó egy kései éjszakán a Planet Hollywood hotelbe kalauzol el minket, ahol Dev készülődik az estére, Enrique pedig egy rulettasztalnál próbálja ki szerencséjét. A hotel és kaszinó tökéletes helyszín pörgő kockáival arra, hogy két idegen találkozzon. Ahogy Dev is énekli: “Daddy told you to stay away from me. [But] I don’t care what they say. It’s our life. Come and run away with me. We can dance if we want. Make it feel alright”, vagyis: Apa azt mondta maradj távol tőlem, de nem érdekel, ez az életünk. Gyere, szökjünk el. Táncolhatunk is, ha akarunk, attól majd úgy érezzük, minden rendben.

  Az érdekes, hogy ők ketten mégsem bukkannak fel egy képkockában, de egész este kerülgetik egymást. Az utolsó jelenetben azonban elöjet a pillanat, a liftben, melynek ajtajai épp záródnak. Épp ez az a dolog, ami fenntartja az érdeklődést a videó végéig, hogy vajon találkoznak-e. A Cataracs is felbukkan a klipben, amikor a hotel bárjában összefutnak az énekesnővel, valahol 2:19-nél.

  Nektek hogy tetszik?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon