MENÜ
 • David Guetta feat Nicki Minaj – Turn Me On

  Jó pár slágert kaptunk már David Guettától, a nagy kedvencnek számító francia dj-től, többek között ötödik stúdióalbumáról, a Nothing but the Beatről is. Most újabb számhoz érkezett meg a videó, melynek fényét a trinidadi raperlány, Nicki Minaj is emeli.
  A Turn Me On megírásában David Guettát Ester Dean és Giorgio Tuinfort segítette, a rapet pedig maga Nicki Minaj írta a dalhoz. A dj egy Billboardnak adott interjújában arról beszélt, hogy annak ellenére, hogy őrületes rapjéről ismerjűk a lányt, hihetetlenül tud énekelni is, ami sokkolni fogja a világot, mivel nem így ismerjük. Aztán jött ez a szám, ami egyszerűen elképesztőre sikerült. Ezt bizonyítja az is, hogy már december 13-án felkerült a Billboard két slágerlistájára is, legmagasabb eddigi helyezését pedig a dance számok listáján érte el, mint listavezető.

  Az album egyébként világszerte nagy sikernek örvendhet, mint ötödik stúdióalbum, mind Európában, mind a tengerentúl. Ahol nem érte el az első helyet, ott is benne van a TOP 10-ben. Az elismerést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy még 2011. november 30-án jelölték az 54. Grammy díjátadóra, mint az év legjobb dance/elektronikus albuma. Már négy kislemez és videó is megjelent az albumról, legutóbb a Sia-val közösen készített Titanium, előzőleg pedig a Little Bad Girl, a Without You, elsőként pedig a szintén Nicki Minaj-zsal elkészített Where Them Girls At, melynek felvételeiben Flo Rida is közreműködött.

  David Guetta egyébként a világ egyik legkeresettebb lemezlovasa, több, mint tizenötmillió albumot sikerült eladnia. A lehetséges Grammy-szobor mellett magáénak tudhat egy Brit Awards jelölést is, mint legjobb nemzetközi szólóelőadó. Nicki Minaj – aki egyébként nemrég jelentette be, hogy a Turn Me On felkerül új albumára, a Pink Friday: Roman Reloaded-re is – szintén nagy névnek számít a szakmában. Ő is rengeteg trófeát vihetett már haza, mint arra az idei Grammyn is lehetősége nyílik, hisz jelölést kapott, mint legjobb új előadó, albumja is megemlítésre került, mint legjobb új rap album, közös számát Drake-kel, a Moment 4 Life-ot pedig legjobb rapszámnak jelölték. Kíváncsian várjuk, hogy a számos díjból vajon melyikük mennyit vihet haza, az viszont kétségtelen, hogy két ilyen nagy névvel újabb slágert kaptunk.

  Az ötödik album ötödik klipje alig pár órával ezelőtt jelent meg, mely próbál megfelelni a jelenkor követelményeinek. Justin Bieber Mikulás-videójához hasonlóan erre is a steampunk stílus jegyei jellemzőek, sötét képein próbababára emlékeztető robotok készülnek el. Íme a videó:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon