MENÜ
 • FRISS: Alexandra Burke – Let It Go

  Debütált Alexandra Burke legújabb videója, a Let It Go. Ez a második kislemez a lány második albumjáról, mely a Heartbreak On Hold címre hallgat.

  A Heartbreak On Hold című album június 4-én jelenik meg teljes egészébén. Alexandra most a Let It Go klipjét hozta el nekünk, mely tovább fokozza a várakozást a nagylemez iránt. A korong az brit X Factor nyertesének 2009-es debütáló albumját, az Overcome-ot követi, mely első helyet ért el az Egyesült Királyságban, és dupla platinalemez lett.

  A videó előzeteséből ítélve azt gondolnánk, hogy Alexandra Burke végigtáncolja a teljes klipet. Szerencsétlenségünkre azonban a végleges verzióban vajmi kevés koreográfia került be, nagy része egyszerű sétával tellik. Foglaljuk csak össze röviden a videót: séta, pörgés, mosoly, pózolás, megáll, kacsint, falnak dőlés, átöltözés, mosol, integetés, majd elsötétül a kamera.

  Az albumról annyit tudhatunk már, hogy pár ballada is helyet fog kapni rajta, a tempós számok mellett. Így mesélt róla Alexandra:

  – Szeretem az énekes balladákat, de a fő cél a tempó. Nem tudok sokáig álldogálni a színpadon, mivel szeretek táncolni – magyarázta.- Szeretek mozogni, de lesz pár ballada és érzelmes dal is a lemezen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon