MENÜ
 • Friderikusz futtatja magát

  1999-ben, nem a legbékésebb körülmények között búcsúzott el Friderikusz Sándor az RTL Klubtól, ahol azóta csak egyszer jelent meg, a hamarosan újrainduló Heti Hetes beugró vendégeként. Fridit viszont nemsokára újra naponta láthatjuk az RTL képernyőjén.

  Friderikusz fogja ugyanis vezetni a Legyen Ön is milliomos! Legújabb évadját, melyben megpróbálja elérni azt a szintet, melyet Vágó István betonozott be, hosszú évek alatt. A visszatérő műsorvezető persze próbál majd újat nyújtani, kicsit más lenni, már amennyire a műsor korlátai engedik. A műfajban legnagyobb példaképének Egri Jánost tartja.

  Friderikusz elmondása szerint jól tűri, hogy életében először egy olyan műsorban kell szerepelnie, ami nem a saját produkciója. A csapattal viszont teljesen meg van elégedve, egy dolog zavarja csak csupán, az óriási szék, melyet minden adásban szidnia kell.

  Pedig erőnléte lenne bármelyik szék megmászására, hiszen Fridi erőteljesen összeszedte magát a műsor felvételeire. Több éves tornázás után rájött, hogy nem segít rajta sokat ez a fajta testmozgás, így három hónapja inkább átállt a futásra. A műsorvezető azóta napi hat kilométert tesz meg.

  Mellesleg Fridi biztos hogy nem lesz magányos a forgatások közben. Egy öltözőt oszt meg kollégájával, a szintén visszatérő Sebestyén Balázzsal, akinek szobájába már egy kanapét is vitetett.

  fotó: RTL Klub/Bársony Bence

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon