MENÜ
 • Fresh Andi fél éve nem kap fizetést

  Nem úgy sikerült az énekesnő rádiós karrierje, ahogy szerette volna: kirúgták, most pedig a bíróság vár rájuk.

  Balhés véget ért Andi és az internetes rádió kapcsolata: a lány ügyvédje szerint ügyfelét anyagilag átverték, míg a rádiósok Andi alkalmatlanságáról beszélnek. Az ügyben majd a bíróság dönt.

  Villányi Andi nagy reményekkel vágott bele hat hónapja rádiós karrierjébe. A Prime Fm-et népszerűsítette, hírességeket hívott vendégként, rendszeresen készült az adásokra. A munkakapcsolat mégis váratlanul megszakadt, és mindkét fél máshogy értékeli a történteket.

  „Andi szerződtetése mellett nemcsak megnyerő külseje, hanem a zenei piacon szerzett tapasztalata és magával ragadó személyisége is szólt – mesélte a rádió egyik tulajdonosa, János. – Nem titkolt célunk volt, hogy a jelenléte hallgatókat vonzzon. A közös munka mégsem hozta meg a gyümölcsét. Andi sajnos nagyon sokszor trágárul beszélt az élő adások alatt, ezt bárki hallhatta a neten. Akárhogy igyekezett, nem sikerült belopnia magát a hallgatók szívébe, több olyan visszajelzést kaptunk, hogy nem szeretik nézni és hallgatni a műsorát. Talán ezt ő is érezte, és az utóbbi másfél hónapban be sem járt. Ez szerintünk elég ok volt, hogy kirúgjuk.”

  Andi helyett pedig jogi képviselője, Dr. Mile Attila nyilatkozott:

  „Ügyfelemmel a rádió érvényes munkaszerződést kötött, de az ebből fakadó munkabér-fizetési kötelezettségének a mai napig nem tett eleget. Andi hat hónapot dolgozott úgy, hogy nem kapta meg a bérét. Munkájára semmilyen panasz nem volt, mindennap úgy látta el, ahogy az elvárható volt. A rádió ellen jogi úton próbáljuk követelésünket érvényesíteni, nyilvánvaló, hogy ilyen lejáratással próbálnak kibújni a fizetés alól. A valótlan kijelentésekért külön perben is felelniük kell.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon