MENÜ
 • Főzésre kényszerítette a betörő

  A betörő egy jót evett, majd 20 dollárral és egy biciklivel távozott.

  A helyi hatóságok nemrég kiadott közleményük igencsak érdekes bűnesetet tartalmaz. Kaliforniában történt múlthéten hétfőn az eset, amikor egy férfi reggel 7 körül betört egy társasház egyik lakásába.

  A lakás tulajdonosa éppen aludt, így tárcája tartalmát nyugodtan el tudta vinni a helyszínről. A szemtelen betörő akkor sem zavartatta magát, amikor kifele menet szembe jött vele a meglopott asszony fia. Mivel a fiú értetlenül állt az eset előtt, nem próbálta akadályozni a távozó férfit, azonban később feljelentést tett.

  Mindezek után, a 40 év körüli tolvaj még aznap délután visszatért a lakóházba. Egy nyitott ablakon keresztül sikerült bejutnia egy másik házba, ahol egy nővel találta szembe magát. Áldozata legnagyobb meglepetésére főzésre kényszerítette.
  Az asszony félelmében, természetesen teljesítette váratlan vendége kérését. Amíg az asszony a tűzhelynél foglalatoskodott, addig a betörő férfi kiütötte magát bizonyos drogokkal.

  Három órán keresztül tartózkodott a nő lakásán. A végén húsz dollárral és a tulajdonos biciklijével távozott. A hatóságok azóta is keresik a tettest.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon