MENÜ
 • Fordulat a Bond-filmek körül

  Aki figyelemmel követi a 007-es ügynök sorsát, igencsak meglepődhetett a legutóbbi fejleményen.

  Megtalálták a következő Bond-film rendezőjét, méghozzá nem is akárkit. Bár, ha pontosak akarunk lenni, nem is igazán keresték…

  Sam Mendes, aki a Skyfall című legutóbbi titokügynökös filmet rendezte, és aki többször is hangsúlyozta azóta, hogy ez volt az utolsó munkája a szériában, most mégis aláírt a következő, sorrendben 24. epizódhoz.

  Hatalmas meglepetés ez a fejlemény, hiszen az elmúlt hónapokban kész szappanoperává vált a rendezőkérdés: híresebbnél híresebb direktorok versengtek a 007-es kegyeiért. Sorra merültek fel a nevek, majdnem mindenkit hírbe hoztak Bonddal, egyedül gyedül Mendesről nem beszélt senki, hiszen az egész történet úgy indult, hogy ő nem vállal több részt.

  A The Hollywood Gossip értesülései szerint mindez azt is jelenti, hogy a Batman-filmekkel és az Eredettel nagyot kaszáló Christopher Nolan nyugodtan új munka után nézhet, pedig őt is nemrég kerestél meg a rendezősködés gondolatával.

  Sőt, ha ez még nem lenne elég, filmes berkekben már azt rebesgetik, Sam Mendes egyúttal aláfirkantotta a 25. részre szóló szerződését is, így legalább lesz ideje eljátszadozni a történettel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon