MENÜ
 • Fontos döntést hoztak az Éden Hotel visszatérői

  Feladatot kapott a négy vendég

  Az Éden Hotel harmadik szériájának utolsó hete egy játékkal indult, amit az egyik játékos távozása követett: a feladatok győztesei, Barbara és Bence megnevezték a szerintük legerősebb játékost, így Loki határozhatta meg, melyikük számára érjen véget a verseny. A fiú a fekete leves ceremónián keretein belül közölte választását, és Bencét küldte haza.

  Másnap aztán a lányok szavazhattak, és egy külsős program során gondolhatták át döntésüket, amit Krisztián este fedett fel a többiek előtt egy összejövetelen, ahonnan Marianna búcsúzott. A hotel azonban szerdán újra megtelt, hiszen négy korábbi lakó, Snjezi, Nóri, Bence és Gyula tért vissza, akik nagyban befolyásolhatták a játék alakulását.

  edenhotel

  A négy régi játékos feladata az utolsó előtti napon, csütörtökön jutott a tudomásukra, amikor Krisztián utoljára látogatott a hotelben: el kellett dönteniük, cseréljenek-e párt egymás között a finalisták, vagy maradjon meg a jelenlegi felállás, miszerint Loki Laurával, Peti pedig Barbarával állna ott a holnapi döntőben.

  A szavazás előtt Laura elmondta, bízik a párjában, ám nem esik kétségbe, ha másképp alakul majd, Loki pedig azt állította, a lánnyal ketten erős párost alkotnak, és együtt a nyereményre is esélyesek, ám később bevallotta, valójában már hosszú ideje Barbara mellett képzelte el magát. Peti, mivel Barbarába fektetett bizalma magasabb, nem szerette volna, ha párcserére kerül sor, utoljára pedig Barbara nyilatkozott, aki megosztotta, mindkettőjükben megbízik.

  Krisztián egyesével szólította a régi játékosokat: Nóri szólalt meg először, és beleegyezett a cserébe, ugyanis Lokit és Barbarát szívesen látná egy párként, majd Bence is igennel szavazott. Ezután Snjezana állt ki, aki nem támogatta az új párok megalakulását, majd Gyula úgy döntött, nem adja a két páros kezébe az elhatározást, ennek értelmében Loki Barbarával, Peti pedig Laurával viszi végig az utolsó, legfontosabb megmérettetést, amin eldől, ki viszi haza a húszmillió forintot.

  Az utolsó bent töltött este folyamán a döntősöknek beszédet kellett mondaniuk, amivel arról kellett meggyőzniük a többieket, hogy érdemesek a győzelemre. Míg Laura élete fájó pontjait hangsúlyozta ki, Peti úgy vélte, a korábban Lokinak nyújtott segítsége és taktikája miatt érdemelné meg a nyereményt, majd Loki és Barbara kampányukban megköszönték a többieknek a kialakult helyzetet, ugyanis elmondásuk szerint nem csak játékostársak, hanem egyben jóbarátok is lettek a bent töltött idő alatt.

  Ezt követően a négy vendég egymás között tanakodott, és miközben minden variációt számba vettek, megpróbáltak módot találni rá, hogy mindenképpen részesüljenek a főnyereményből, aminek sorsa holnap dől el.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon