MENÜ
 • Folytatódik a tetovált lány története!

  Izgalmas időszak vár a skandináv krimik és J.K. Rowling műveinek rajongóira.

  Az Animus Kiadó a nemzetközi premierrel egy időben jelenteti meg Stieg Larsson bestsellerének ötödik kötetét, érkezik a thriller norvég mesterének, Jo Nesbø Harry Hole-sorozatának új darabja, Harry Potter írójának pedig több varázslatos története is új köntöst kap.

  Nem kell sokáig várniuk a skandináv krimi ikonikus karakterének, a tetovált lány magyar rajongóinak: a Millennium-sorozat következő, ötödik könyve Magyarországon a világpremierrel egy időben kerül a könyvesboltok polcaira. A milliós rajongótáborral rendelkező szériát Larsson halála után tovább éltető David Lagencrantz ezúttal egy női börtön sötét és szövevényes folyosói közé enged betekintést. A szeptember 7-én megjelenő bestseller már előrendelhető a kiadó honlapján.

  K. Rowling népszerű kötetei – a Roxfort Könyvtár becses gyűjteményét gazdagítóA kviddics évszázadai, a tündérmeséket tartalmazóBogar bárd meséi– gyönyörű illusztrációkkal és új borítóval gazdagodtak, a Legendás állatok és megfigyelésük pedig eddig ismeretlen varázslények listájával, valamint a szerző új előszavával egészült ki.

  A tíz sikeres könyvet és több mint 30 millió eladott példányt maga mögött tudó Jo Nesbø a szintén ősszel várható Szomjúsággal igazi ínyenc olvasmányt kínál a különc detektív, Harry Hole híveinek. A krimiíró egy személyes bejegyzést is szentelt a készülő műnek, amiben őszintén vall írásról, Harryről és a Jumbo Jet vezetéséről:

  „Hogy mire gondolok, mielőtt elkezdek írni egy könyvet? Az első gondolatom az, hogy lehetetlen. Lehetetlen, hogy a gondolataimat és érzéseimet sikerüljön betűkké alakítani, és általuk átadni az olvasónak, amit szeretnék, anélkül, hogy valami veszendőbe menne. Nyilvánvalóan lehetetlen, hogy ezek a hangokat helyettesítő, zavaros szimbólumok elcsábítsák és meggyőzzék az olvasót, hogy tartson velem oda, ahová vinni akarom. Olyan vagyok, mint egy Jumbo Jet pilótája: előttem húzódik a kifutópálya, és hiába vittem véghez már többször is a csodát, a józan ész azt diktálja, hogy a szárny és az engedelmes motor önmagában nem elég a levegőbe emelkedéshez. A szárnyaláshoz. És ahhoz, hogy pontosan ott érjek földet, ahol elterveztem.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Álomszerű leánykérés az Álomutazón

  Bulvár
  dec. 27., csütörtök

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Bulvár
  dec. 20., csütörtök

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Bulvár
  dec. 14., péntek

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!