MENÜ
 • Folytatódik a Hősök

  Visszatér a sikersorozat.

  Az NBC volt az X-Men-szerű, szuperhősös sorozatok előfutára, Hősök című sorozatával még 2006-ban. Úgy döntött a csatorna, hogy tizenhárom részre visszahozza sokok kedvencét, Tim Kring vezetésével, aki megalkotta a sorozatot. Újjászületett hősök címmel, új, teljes történettel készül majd az új széria, melynek karakterjeiről még nincsenek hírek, ellenben az új Fantasztikus négyes filmmel, aminek a napokban derültek ki főszereplői.

  A hír valószínűleg annak köszönhető, hogy az egyik konkurens csatorna, a Fox is visszahozza sikersorozatát idén májusban egy limitált szériára. Előfordult már ilyen a csatorna történetében, amikor újraélesztette egy rövid időre a Knight Ridert, a Bionikát, az Amerikai gladiátorokat, és dolgozott a Wonder Woman és a Gyilkos sorok felélesztésén is, ami azonban soha nem került képernyőre.

  heroes-reborn

  Mostanában egyébként is nagy divattá váltak a szuperhősök, gondoljunk csak a Zöld íjászra, annak spinoff-sorozatára, a The Flash-re, a Fox Batman-előzménysorozatára Gotham csatornáiban vagy az ABC Marvel’s Agents of SHIELD című sorozatában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon