iphone11

Folyamatosan fejlődnek az Apple telefonjai

Az Apple folyamatosan fejleszti okostelefonjait, ezért érdemes egy kis összehasonlítást végezni a készülékek között. Nézzük például, hogy miben hasonlít, és miben tér el egymástól a 2016. szeptemberében megjelent iPhone 7, és a három év múlva megjelent iPhone 11 készülék.

A leginkább a méretbeli eltérés vehető észre az iPhone telefonoknál

Természetesen a méretbeli különbségek azonnal szembe tűnőek, a 11-es lényegesen nagyobb. Ha egy-egy kezünkben tartjuk a két készüléket, a súlybeli különbséget is érzékelni fogjuk. A kapacitás a duplájára nőtt. A 11-es készülék akkumulátora is lényegesen jobban bírja a strapát.

Ami azonos, hogy egyiken sincs SD kártya behelyezésre szolgáló nyílás, illetve hogy már mindkét okostelefon rendelkezik optikai stabilizátorral, ami nagyban elősegíti, hogy jobb video felvételeket készíthessünk, akár lassítva is.

Az iPhone 7 kétféle fekete és kétféle arany színben is kapható az ezüst mellett, azaz kozmoszfeketében és rozéaranyban is, valamint ezüstben. A 11-es a fekete és fehér mellett vörösben, lilában, zöldben és sárgában is elérhető.

Természetesen az iPhone 7 tokok és az iPhone 11 tokok különbözőek, azonban mindkét készüléket érdemes tokban tartani, hogy ezzel megőrizhessük csillogó színüket.

Ha valaki egy igazán csajos tokot szeretne, az biztos, hogy a matt rózsaszínű Vennus Silicone Ring szilikontokot fogja választani, melynek hátoldalán a biztonságos fogás érdekében egy gyűrű található. A gyűrű emellett még állványként is használható, kitámaszthatjuk segítségével a telefont, ha videohívásban vagyunk, vagy filmet szeretnénk nézni rajta. A még kényelmesebb használhatóság érdekében egy 20 cm hosszúságú zsinór is tartozik ehhez a tokhoz.

Ez a tok teljes védelmet nyújt okostelefonunknak, mivel hátul, oldalt és elöl körbe fogja a készüléket. A belseje mikro szálas, így biztos, hogy nem lesz karcos a telefon.

Aki nem idegenkedik a mintás tokoktól, az iPhone 11 tokok különféle mintákban vásárolhatók, ilyen például az átlátszó Alphajack TPU tok Girl’s Power mintával, vagy TRUE Love/Hate mintával, RABOW mintával, esetleg a jópofa Snack mintával. Mindegyik iPhone 11 tok fogása kényelmes, biztonságos, megerősített sarkokkal látták el, és a kamerák is különleges, plusz védelmet kaptak.