MENÜ
 • Fogynia kell, mielőtt kivégzik

  Egy halálraítélt amerikai férfi túlsúlyának köszönheti, hogy nyert még pár napot az életéből. Állítólag túl kövér egyelőre ahhoz, hogy kivégezhessék.

  Roland Post egy darabig megúszta halálbüntetését, mégpedig nem elhanyagolható fölöslege miatt – írja a Mirror. Az 53 éves férfi 216 kilót nyom, és ügyvédje szerint súlya miatt jobban szenvedne a kelleténél a kivégzés során. Arra kéri ezért a végrehajtókat, hogy várják meg míg Post leadja a fölös kilókat. Az ügyvédi jelentés szerint, Post a túlsúly miatt elviselhetetlen fizikai és pszichés fájdalmat élne át a halálbüntetés végrehajtása alatt.

  A halálraítéltekkel kapcsolatban nem először vetődött fel a testsúly kérdése. Már csak azért is téma ez az egészségügyi probléma, mert -bármilyen morbidul is hangzódjék – többször nehezítette meg a múltban is egyes rabok megölését. 2008-ban például egy túlsúlyos rabon hosszú időn keresztül nem találták a megfelelő vénát a halálos injekció beadásához. 1994-ben pedig elhalasztottak egy akasztás az elítélt súlya miatt, mert túl nagy volt a rizikó, hogy a kötél véletlenül lefejezné a rabot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon