MENÜ
 • Foci EB: Világbéke, dögunalom

  Hiába ígérkezett izgalmasnak a két örök rivális ma délutáni összecsapása, töredelmesen be kell vallanom, a meccs egyes pontjain majdnem elszundítottam. A franciák és az angolok ugyanis úgy fociztak, mint két öreg úr a háztömb mögötti pázsiton.

  A meccs előtt leginkább az volt a kérdés, hogy mire mennek az angolok az éppen eltiltását töltő Rooney nélkül. Roy Hodgson mester ugyan bizalmat szavazott a srácoknak, a szurkolók igen erősen kételkedtek a sikerben. A mérkőzés elején mintha az angolok domináltak volna, lendületes támadásokat indítottak, de a franciák szinte percek alatt átvették az irányítást, egy-két izgalmas helyzetet is láthattunk, különösebb veszély azonban nem fenyegette az angolokat. Habár Hartnak elég nagyot kellett vetődnie, amikor Cabaye a 16-osról gyönyörűen lőtt kapura. Ezután Milner hagyott ki egy ziccert: kisodródott, így csak az oldalhálót találta el.

  A mérkőzés ettől a néhány megmozdulástól eltekintve halálos unalomba fordult, míg a 30. perc körül Gerrard szabadrúgása, majd Lescott fejelése megoldotta a problémát: a rövid sarokba talált a ladba. 1-0 az angoloknak.

  Ezután azonnal francia ellentámadás indult, Diarra majdnem azonnal egyenlíteni tudott. A francia siker azonban nem váratott sokáig magára, a 39. percben Evra és Ribéry játékát követően Nasri az angol védők fölött, 17 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. Ezzel egyenlítettek a franciák.

   A második félidő első néhány perce ugyan lendületesen indult, de hamar belassult a mérkőzés. Az angol védekezést a franciák nem tudták áttörni, maguk az angolok pedig alig-alig támadtak. A 65. percben még megcsodálhattunk egy Benzema-féle kapura lövést, de ez is csak ezen a meccsen volt izgalmas, egy valamivel színvonalasabb mérkőzésen talán fel sem kaptuk volna rá a fejünket. A közönség hangos füttykoncerttel hálálta meg az unalmat, talán azért, hogy felébresszék a lelátón túlságosan hangosan horkoló társaikat. A helyzeten Hodgson kettős cseréje sem segített: Defoe és Henderson sem hozott különösebb izgalmat. Végül a két riválisnak 1-1 ponttal kellett beérnie, a mérkőzés ugyanis döntetlennel zárult. Anglia – Franciaország 1-1.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon