MENÜ
 • Foci EB: Nem bírtak a lengyelek a görögökkel

  Tegnap este Lengyelország és Görögország mérkőzésével kezdetét vette a 14. Labdarúgó Európa Bajnokság. A papírforma a lengyelek mellett szólt, végül mégsem tudtak diadalmaskodni Santos csapata felett.

  Kissé félénken kezdtek a lengyelek a tegnap esti nyitómérkőzésen. A meccs elején úgy tűnt, mintha kissé megijedtek volna a görögöktől. Ugyan kezdetben inkább a hazaiak támadtak, pár perc után a görög válogatott átvette az irányítást. A 17. percben azonban a lengyelek sztárja, Lewandowski gyönyörű fejelése megoldotta a problémát: 1-0 Lengyelországnak.

  A 44. percben a görögök helyzetét a hátrány mellett egy kiállítás is súlyosbította: Papasztathopulosz megkapta második sárgáját, el kellett hagynia a pályát. A görögök emberhátrányba kerültek. Azért nem adták fel teljesen, nem sokkal később Szalpingidiszt góljával egyenlíteni tudott a görög válogatott. Később a lengyel Szczesny piros lapot kapott, miután felrúgta a 11-es pontnál kiugró Szalpingidiszt. A bíró büntetőt ítélt a görögöknek, de Karagunisz lövése nem talált kapuba.

  Szalpingidisz ezután ugyan gólt lőtt, de nem örülhettek a görögök, egyértelmű lesgól volt. A végjátékban inkább a hazaiak támadtak, illetve majdnem tanúi lehettünk egy görög öngólnak is, a 2004-es Eb-sztár Kacuranisz ugyanis majdnem saját kapujukba talált. A görögök szerencséjére azonban elmaradt a tragédia, így a mérkőzés végül döntetlennel végződött.

   

   

   

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon