MENÜ
 • Foci EB: Meglepetés a B-csoport első mérkőzésén

  Bizony néha a papírforma semmit sem ér. A "halálcsoport" első mérkőzése máris meglepetést tartogatott, hiába dominált az Oranje a mérkőzésen, hiába a lendületes támadások, végül mégis a holland szurkolók távozhattak csalódottan a lelátókról. Hollandia - Dánia: 0-1

  Lendületes holland játékkal kezdődött a mérkőzés, a hetedik percben már gólhelyzetet is láthattunk, de Van Persie végül nem talált kapuba. Ezután folytatódott a holland támadássorozat, több kapura lövést is megkísérelt a csapat, eredménytelenül. Azonban a fordulat hamar elérkezett, a 24. percben egy szép csellel a dán Dehli kicselezte Williemset, majd Maarwijk szövetségi kapitány és a szurkolók legnagyobb bánatára a kapus lábai között a hálóba talált. Megszületett a döbbenetes dán gól.

  Az oranje ezek után mintha kissé megtört volna, sokáig nem láthattunk holland támadást, sőt, inkább a dánok domináltak. A félidő végére mégis láthattunk két holland kapura lövést, először Robben talált kapufát, majd Affelay lőtt a léc fölé.  A második félidő elején a hollandok folytatták a támadást, Van Persie, majd Van Bommel is próbálkozott, Andersen azonban bravúros védéssel, vetődve védett. Láthattunk dán kapura rúgást is, Affelay szögletről történő beadás után azonban sikeresen hárította el az újabb gólt, illetve a 70. percben Krohn-Dehli lőtt kapura, de Stekelenburg sikeresen védte a dán csapást. A meccs vége felé a dán Jacobsen kezezett, de a bíró és az asszisztensek sem látták.

  A hajrában a dánok védekeztek, sikeresen középen tartva a labdát, így a hollandoknak végül nem sikerült egyenlíteni. Így mindenki meglepetésére az Oranje vesztesen távozott a pályáról, Dánia pedig örülhet, végül sikeresen legyőzték az esélyesebbnek tartott Hollandiát.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon