MENÜ
 • Foci EB: Gólparádé a második kör első meccsén

  Az A-csoport második fordulójában először a csehek és a görögök csaptak össze.

  Nem mondhatnánk, hogy unalmasan indult a délutáni cseh-görög mérkőzés. Rögtön belecsaptak a csehek a lecsóba, 3 perc után Jirácek megszerezte az eb eddigi leggyorsabb gólját. Máris 1-0 a cseheknek. Ráadásul itt nem ért véget a cirkusz. Aki a mérkőzés előtt elfelejtett a kanapé mellé készíteni néhány doboz sört és a gól után állt fel, hogy odasétáljon a hűtőhöz, nagyon rosszul járt. Három percen belül ugyanis dupláztak a csehek, Pilar lőtt kapuba, vagyis, pontosabban fogalmazva “ejtette kapuba” a labdát, amin talán ő maga is legalább annyira lepődött meg, mint az éppen békésen szundikáló görög védők. Rekorderek a csehek, ennyi idő alatt két gólt a bajnokságok történetében senki sem tudott szerezni. A két gól után Halkiasz kapus is lesérült, le is kellett cserélni.

  A két gól, mint az alvó emberre borított jeges vödör víz, rögtön észhez térítette a görögöket – legalábbis átmenetileg.  Szamarasz kapura is lőtt, kár, hogy lesen. Ezután Görögország visszabújt barlangjába, kényelmesen bevackolta magát és folytatta a téli álmot. Kicsit később megint elkezdtek focizni, a  félidő vége fele Fotakisz hálóba fejelt, de a bíró érvénytelenített: ismét les.

  A szünetben Santos-mester valószínűleg nem esti meséket olvasott fel a görögöknek, ugyanis a második félidőben irdatlan fokozatba kapcsolatak: az 53. percben Gekasz egy buta cseh-hiba után az üres kapuba szinte besétált a labdával, Görögország szépíteni tudott. 1-2. Ezután a görögök mindent megtettek az egyenlítésért. Akárhogyan is próbálkoztak, nem tudták áttörni a cseh védősort. A meccs ezzel eldőlt. Csehország győzelme újra nyitottá tette az A-csoportot, Görögország pedig izgulhat: egy döntetlen és egy vereség nem éppen a legbiztatóbb előjelnek számít a továbbjutás szempontjából.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon