MENÜ
 • Fluor Tomi új formációban is bizonyít

  A Wellhello a második VIVA PUSH felfedezett

  A VIVA PUSH minden hónapban más-más feltörekvő formációt támogat és ismertet meg a hazai közönséggel. A StadiumX után, októberben Fluor és Diaz új projektje, a Wellhello a zenecsatorna felkaroltja. A popformáció Rakpart című száma hirtelen robbant be a köztudatba és azóta is vezeti a listákat.

  A VIVA PUSH szeptemberben indult az MTV hasonló nevű kezdeményezésének mintájára, amelynek célja, hogy elsősorban helyi feltörekvő előadókat ismertet meg szélesebb közönséggel többek között speciális tartalmak és emelt számú klipjátszás és online felületeken való részvétel segítségével. A StadiumX után októberben Fluor és Diaz új projektje, a Wellhello a zenetévé felkaroltja. A kezdeményezésnek nemzetközi fronton többek között olyan előadók köszönhetik sikereiket, mint John Newman, Lorde vagy Iggy Azalea.

  wellhello_vivapush

  A Wellhello Fluor és Diaz új formációja, amely kedvéért a közeljövőben minden más projektjét félreteszi a két előadó. Rakpart című debütáló számuk hirtelen robbant be a köztudatba, és több hete number one a hazai listákon. Az újdonsült VIVA PUSH felfedezett formáció története már régebbre nyúlik vissza: közel 9 éve ismerték meg egymást egy Animal Cannibals által szervezett táborban, Diaz írta a „Képkockák” és a „Felébredni máshol” című Fluor számok zenéjét. A sok pozitív visszajelzés és a kellemes közös munka után egyértelmű volt számukra, hogy együttműködésbe kezdenek.

  wellhello_vivapush_2

  „Őszintén mondhatom, hogy a Rakpart című dal igazi szerelemgyerek, csak lelkesedéssel tudok róla beszélni. A forgatás elég fárasztó volt, mindent beleadtunk, 2 napig tartott, reggeltől estig. Elképesztően jó hangulat volt végig, vidám és profi társasággal, kedves, gyönyörű lányokkal dolgoztunk, ki ne élvezné ezt?”– árulta el Fluor első klipjük születéséről, amely a nyolcvanas évek vhs korszakát idézi.

  „Nagyon boldogok vagyunk, hogy ránk gondolt a VIVA TV, megerősíti, hogy érdemes ezzel foglalkoznunk, örülünk, hogy így még több emberhez eljuthat a zenénk. Jelenleg a zenekart állítjuk össze, szeretnénk, ha minél inkább élő hatása lenne a fellépéseknek. Az első koncertünk szilveszterkor lesz, de addig még több dalunk is napvilágot lát klip vagy lyrics video formájában.” – mesélt Fluor a jövőbeli terveikről.

  A VIVA PUSH óriási lökést adhat a feltörekvő előadóknak, és színvonalas, friss zenéket ismertethet meg a szélesebb közönséggel. Októberben a tévécsatorna ezúttal a Wellhellora helyezi a hangsúlyt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon