MENÜ
 • Fluor nem egy elveszett gyerek

  Fluor Tomival az Ezer Lámpás Éjszakáján beszélgettünk a rendezvény nevéről, hogy tartaná-e pórázon gyerekét, hogyan tud lealjasulni ismert emberként is, kicsit turkált a zsebünkben és lopással is gyanúsított minket, de egy csomó mindent megbánt.

  Tomit arról faggatta Dávid, hogy szerinte mit tehet egy szülő, hogy megelőzze, hogy gyerekei elvesszenek a világban. “Hát figyelj… egyébként nyilván mondanám, hogy minden szülő figyeljen oda jobban, de minden szülő odafigyel jórészt. Nyilván vannak rossz szülők, de senki nem tartja magát annak.” – nyilatkozta Fluor a Mosaiconline-nak. Ezt követően kiderült az is, hogy anyukája azért még mindig félti egy kicsit.

  “Mai napig, ha elmegyek fellépni, ír sms-t, hogy “na, hazaértél?” Ír sms-t, hogyha jön a vihar, és ha biciklin lennék esetleg, és én ilyenkor biciklin vagyok, és örülök is az sms-nek!” – tette hozzá Tomi.

  Azt is megtudhattuk, hogy a fesztiválszezon közeledtével egyáltalán nem tervezi visszafogni magát, szó sincs arról, hogy ne tudna nagyon-nagyon lealjasodni, csak mert ismert. “Hidd el, hogy le tudok!” – nyilatkozta Tomi nevetve a Mosaiconline-nak.

  A részleteket, hogy pontosan hogy szokott lerészegedni, illetve hogyan jön a képbe a testszőr említése, megtudhatjátokteljes interjúnkból! A rendezvényen egyébként Király Lindával is készítettünk inerjút, amit itt tekinthettek meg

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon