MENÜ
 • Fizetnek azért hogy ne legyenek “Jó barátok” Jennifer Anistonnal

  Folyamatos problémákba ütközik a forgatás, leginkább a helyiek és az újságírók kíváncsisága akadályozza a munkát.

  A színésznő Stanfordban forgat, ahol olyannyira meggyűlt a producer baja a helyiekkel, hogy inkább fizet nekik. 300 dollárt kapnak azért, hogy elkerüljék a sztárt.

  “Minden környéken élőnek fizetett a produkció cég 300 dollárt, szerintem egyfajta adózásként a kellemetlenségekért” – mondta el Leon Jaworski helyi lakos.

  A producernek viszont más volt a célja, bízik abban hogy a pénz távol tartja a forgatási helyszínektől a kíváncsiskodókat.

  “Mi csak megkérdeztük csinálhatunk-e fotókat, ha éppen a házunk előtt forgatnak. Az illetékesek egyértelmű nemmel feleltek. Órákba telik mire előkészülnek egy jelenethez, azonban a forgatás maga csak pár percig tart. Volt úgy, hogy Jennifer az utcán várakozott” – részletezte Jaworski.
  A rendőrség a paparazzikat szólítja fel, hogy tiszteljék az ott lakók magánterületét, inkább az autóikban várakozzanak. “Volt olyan, hogy a kertünkből vitt ki egy fotóst a helyi rendőr, mivel megsértette a törvényeket” – tette még hozzá a lakos.

  Nem ez az első nézeteltérés a forgatások során. Korábban a lakosságot és a fotósokat egyáltalán nem tudták távol tartani a 44 éves színésznőtől, így el kellett menekíteni a helyszínről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon