MENÜ
 • Fingadozó énekesnő?

  Miután végigolvasod ezt a cikket, lehet rájössz, hogy nem örülnél annyira annak, ha egy repülőn Cheryl Cole melléd ülne. A művésznőnek ugyanis van egy nagyon kellemetlen tulajdonsága, bár ő váltig állítja, hogy ez nem igaz.

  Miután végigolvasod ezt a cikket, lehet rájössz, hogy nem örülnél annyira annak, ha egy repülőn Cheryl Cole melléd ülne. A művésznőnek ugyanis van egy nagyon kellemetlen tulajdonsága, bár ő váltig állítja, hogy ez nem igaz. Természetesen fel van háborodva azon, hogy ezzel piszkálják, de valószínűleg csak azért, mert ő is érzi, mennyire kínos az, hogy képtelen visszatartani a szellentést a repülőn. Vagy most akkor mégis?

  “Mindig körbenézek és az arcokból próbálok rájönni, ki lehetett az, de csak azt veszem észre, hogy mindenki engem bámul.” Attól fél sokan azt gondolhatják, hogy azt hiszi azért mert sztár, ő megengedheti magának, hogy ne tartsa vissza. “Tudom azt gondolják, hogy Cheryl Cole biztos azt hiszi, hogy ez rendben van, csak azért, mert ő különleges, pedig ez nem így van.” Sőt, állítása szerint őt is rettenetesen zavarja, mikor a levegőváltozás felé sodorja a szagokat.

  Próbált már saját ötlettel is előállni a probléma megoldása érdekében. Szerinte a gépek minden sarkába sprayt kellene tenni, amely bizonyos időközönként a levegőbe fújna. Ha belegondolunk, ezzel mindenki jól járna, hiszen senkinek sem kellene sokáig elviselnie az egzotikus szagokat és a csöndben lapító tettes is hamar megmenekülne a felelősségre vonás alól. Aki lehet, hogy tényleg maga Cheryl Cole? Félünk, ez talán sosem fog kiderülni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon