MENÜ
 • Filmből jött rá, hogy leukémiás

  Egy fiatal lány éppen szórakozás közben fedezte fel, hogy rákos. A tinédzser éppen a Cameron Diaz főszereplésével készült A húgom nővére című filmet nézte, mikor gyanúsak lettek neki a film egyik szereplőjének tünetei.

  A 17 éves Alex Cooper a 2009-es filmben fedezte fel a leukémia legfőbb tüneteit, melyektől alaposan megijedt, hiszen önmagán is észlelte őket. Elmondása szerint addig egyszerűen lusta tininek tartotta magát, de realizálta, hogy lehet nagyobb is a baj. Nem sokkal ezután fel is kereste orvosát, aki leukémiát állapított meg.

  “Rendkívül szürreális momentuma volt ez az életemnek. – mesélte Alex – Néztem a filmet és hirtelen rájöttem, hogy ugyanazok a tüneteim. Megijedtem, de aztán racionálisabb lettem és azt gondoltam, hogy nem lehetek rákos. De aztán elmentem az orvosomhoz, aki azonnal vértesztre küldött. Mikor elmondták, hogy ez rák, megrémültem. Azt hittem itt a vég. Hogy elvesztem az összes hajam és egyre inkább betegebb és betegebb leszek.”

  “Azt hiszem ha nem lett volna a film, talán nincs is időben diagnózisom. Ha valamit képernyőn látsz, sokkal reálisabbnak tűnik. Azt hiszem egyszerűen szerencsés vagyok, hogy láttam. Ettől függetlenül nem tudnám újra megnézni. Túl felkavaró – el is dugtam az ágyam alá.”

  Alex azóta gyógyulóban van. Ha nem kezdi el időben a kemoterápiát, egy évig sem élhetett volna. Most viszont már reménykedik, hogy felveszik az egyetemre: angolból, matekból, művészetekből és pszichológiából is ötössel végzett.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon