MENÜ
 • Figyeltetik Szirota Jennifert

  Családja támogatja és segítséget is nyújt neki tervei megvalósításában. Talán kicsivel többet is, mint kellene, vagy mint a lány gondolná.

  A Csillag Születik felfedezettjének karrierje egyre fényesebben ível felfelé. Egyre több munkát, megkeresést kap. Ezek a koncertek azonban gyakorlatilag teljes egészében Budapestre koncentrálódnak, Jennifer és családja viszont kétszázötven kilométerre él a fővárostól. Ezért döntött úgy, hogy albérletet keres a fővárosban, ezzel kímélve meg magát az állandó ingázástól. Családja támogatja és segítséget is nyújt neki tervei megvalósításában. Talán kicsivel többet is, mint kellene, vagy mint a lány gondolná.

  Ahogy édesapja kifejtette: “Azt gondolom, Jeni talpraesett nő, nem csinál ostobaságot. Ennek ellenére jobb, ha megbízható emberek állnak mellette. Gondoskodnak róla, hogy ne történjen vele semmi, és igen, szemmel is tartják nekem a lányom. Nem baj, ha néhányukról nem is tud, az ő érdekében történik minden.” Mit is jelent ez pontosan? Az apuka mozgósította budapesti barátait, hogy segítsék lánya első nagyvárosi lépéseit. Eközben alaposan szemmel is tartják, mikor hova megy, kivel találkozik. Gyakorlatilag megfigyelik.

  A lány szerencsére nagyon jól kezeli a helyzetet, szinte nem is foglalkozik vele, csak és kizárólag a munkára koncentrál. “Az első napok nehezen mentek, de ma már egész jól belejöttem a háztartás vezetésébe. Bevallom, nagyon hiányoznak az otthoniak, de ez volt a legjobb döntés.” – mesélte a Blikknek a Csillag Születik legjobb női előadója.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon