MENÜ
 • Figyeljünk oda jobban a párunkra – üzenik a Reggeli Show műsorvezetői

  Ezerszámra írtak a nők Sebestyén Balázséknak.

  A Reggeli Show játékába olyan hölgyek jelentkezhettek, akik úgy érzik, elhanyagolja őket a kedvesük, akiknek a kapcsolatában megkopott a figyelem, és akik több törődést igényelnének életük párjától. A Rádió 1 műsorvezetői üzenik a magyar férfiaknak: figyeljenek jobban oda a párjukra!

  Több ezren jelentkeztek a Reggeli Show nőnapi játékába, közülük három hölgyet kapcsoltak adásba, hétfőtől szerdáig mondta el történetét egy-egy feleség.

  – Ezek a hölgyek nagyon vidáman, hihetetlen öniróniával meséltek az életükről. Volt köztük hétgyermekes anyuka, egy angoltanárnő, aki éppen lakásfelújításban van, és ezért a szokottnál is kevesebb idejük van egymásra a párjával, és volt olyan feleség, aki a férjétől minden alkalomra technikai kütyüt kap ajándékba, legutóbb például optikai egeret – mesélte Rákóczi Feri. – Megdöbbentő, hogy mennyi levél érkezett hozzánk az elmúlt napokban, hogy mennyi hölgy érzi úgy, elhanyagolja őt a  párja, nem kap annyi figyelmet, amennyire szüksége lenne. Sokan nem veszik a fáradtságot, hogy egy szál virággal kedveskedjenek, vagy hogy segítsenek a párjuknak kiszakadni kicsit a mindennapokból egy apró gesztussal, vagy akár egy sétával. Nagyon sok volt az ilyen történet.

  A Rádió 1 műsorvezetői a nőnapi játékunkkal egy hölgynek akartak kedveskedni, de olvasva a pályázatokat úgy érzik, minden levélíró megérdemelte volna a nyereményként felajánlott kényeztető ajándékokat, de az otthoni törődést mindenképpen.

  – A legfőbb üzenete az volt ennek a játéknak, hogy felhívjuk a férfiak figyelmét:  a párjaink megérdemlik az odafigyelést, a rájuk szánt időt és energiát! – tette hozzá Rákóczi.

  A nőnapi ajándékot végül Emese nyerte, aki hétfőn beszélgetett a Rádió 1 műsorvezetőivel, és elárulta: azóta kapott virágot a férjétől is…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon