MENÜ
 • Fiával csapott drogpartit a rapper

  Snoop Dogg nem visszafogott, erkölcsös mivoltáról híres. Főleg mostantól nem, ugyanis előkerült egy pár fiával közös kép, ahol jól látszik, hogy bizony, beavatta a fiatal srácot...

  A drogügyeiről híres rapper 18 éves fia érdekes fotósorozatot közölt Twitter oldalán – írja a brit Mirror napilap. Corde Calvin Broadus jól látható módon egy egy vízipiát szív a fotókon, a következő képaláírásokkal: “nézd, milyen menő vagyok”. Az egyik képen a 40 éves apuka, Snoop Dogg egyértelműen drogozik 18 éves fia mellett.

  A “Spanky Danky” becenévre hallgató tinédzsernek az egyik képen épp azt tanítja a rapper, hogyan sodorjon egy cigarettát. A páros a fürdőszobában áll, és a fiúnak szemmel láthatóan már van rutinja a sodrásban, nem sok segítségre szorul – írja a lap.

  A képaláírásokban Snoop árulkodó megjegyzéseket tesz a kábítószer kapcsán, mint például azt, hogy szívesen élne a könnyű drogok mekkájának tartott Amszterdamban egy évig. Sőt, felfedi azt is, hogy már a középiskolában rászokott a vízipipára, és hamarosan keverni kezdte az elszívott alapanyagot mindenféle mással.

  A lap úgy tudja, a 18 éves fiú nemrégiben utasított el egy sport ösztöndíjat azért, hogy apja nyomdokaiba lépve felvegye első hip-hop dalait.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon