MENÜ
 • Fiaival alapítana rockbandát Abaházi Csaba

  A Class FM műsorvezetője büszke családja zenei ízlésére

  A ’90-es években még a Sing Sing frontembereként kápráztatta el közönségét, most pedig a Class FM mikrofonja mögött teljesíti nap mint nap a hallgatók minden kívánságát. Abaházi Csaba mindent tud a zenei trendekről, örökké a legfrissebb zenei híreket és slágerlistákat böngészi. A legnépszerűbb rádió műsorvezetője most nagy dobásra készül, önálló zenei rovatot indít.

  abahazi_fiaival

  Robbie Williams, zúzós koncertek, rajongás. Abaházi Csaba családja bolondul a zenéért, a Class FM műsorvezetője ugyanis igyekszik gyerekeinek minden tudását átadni a klasszikus és modern dallamokról. Nagyobbik fia, Rómeó lelkesen tanul zongorázni, de kisebbik gyermeke, Demeter is aktívan érdeklődik a zene iránt. Őt azonban egyelőre inkább a mese- és kalandfilmek zenéje bűvöli el.
  “Nekem a zene nagyon fontos, és szeretném ezt tovább adni a gyerekeimnek. Igyekszem megtanítani a fiaimnak, hogy az értékeset az értéktelentől hogyan kell megkülönböztetni. Bár szerencsére jó irányba haladnak.” – mesélte hazánk leghallgatottabb kívánságműsorának házigazdája. “Nagyobbik fiam, Rómeó, egy 115 éves zongorán kezdett el játszani otthon, most szintetizátoron is tanul egy tanárral, elsősorban klasszikusokat, de már megy neki egy-egy rock szám is. Jó a zenei ízlése, kedvencei Robbie Williams, és az Iron Maiden, de voltunk együtt már Rod Stewart és Tankcsapda koncerten is. Demeter még inkább a mese- és kalandfilmek zenéit kedveli, mint például az Indiana Jones vagy a Karib- tenger kalózai alatt hallható muzsika, teljesen elvarázsolják ezek a dallamok.” – tette hozzá a zeneimádó műsorvezető, aki régóta tervezgeti, hogy fiaival saját bandát alapít. Az Abaházi család legnagyobb álma pedig az, hogy közösen tomboljanak egy Bon Jovi koncerten.

  csabi_romeo

  “Apukám a Beatlest szerette leginkább, rengeteget hallgattuk otthon, ahogyan az Abbát is – ezek a dalok meghatározták a zenei ízlésemet. Ma is sokszor előkerülnek otthon, a srácoknak is tetszenek. A feleségemmel is hasonló stílusú zenéket hallgatunk. Laura ugyan a lágyabb vonalat kedveli, de ő szerettette meg velünk Robbie Williamst, aki egyértelműen a családi kedvenc. Az autóban erre veszti el a fejét a teljes família.” – árulta el a Class Kívánságműsor műsorvezetője, aki most a rádión kívül is bebizonyítja, hogy mindent tud a zenéről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon