MENÜ
 • Fesztiválnapló

  Természetesen a Mosaiconline sem hagyhatta ki idén nyáron a fesztiválok különleges világát és persze a megannyi sztárt, akik kameránk elé álltak néhány jó szóra. És a szezon még csak most kezdődött!

  Miután annyi-annyi cikket jegyeztünk a Volt fellépőiről nem volt kérdés, hogy mi is ellátogatunk Sopron városába, hogy megnézzük mitől döglik a légy. Riporterünk, Laci stílusosan csúszdán érkezett, majd elkapta egy rövid interjúra Benjit, a Megasztár 6 versenyzőjét, aki egy kék elefánttal próbált szórakozni – természetesen alkoholmentesen. Benji végül mégis elszédült – nem is csoda, hiszen ötven méter magasról bungee jumpingolni – ami ott átalakult benji jumpinggá – még a legjobb egyensúlyérzékkel megáldott egyéneket is megzavarja. A nagy ugrásról természetesen külön riportot készítettünk.

  Stábunkat érte az az óriási megtiszteltetés, hogy rövid interjút készíthettünk a Volt talán legnagyobb sztárjával, a Simple Plannel, akik egyből kiszúrták a magyar lányok szépségét. Stábunk viszont a világsztárok után is robogott sebesen tovább és meg sem állt Ganxsta Zolee-ig, aki bár még nem hallott Ákosról, alapos zeneórát adott nekünk a hip-hop, a magyar rap és a Kartel történelméről, kis betekintést engedve a fényes jövőbe is. Ganxstáék mellett megszólalt a magyar közélet egy másik fenegyereke Nagy Feró is, aki azon kívül, hogy elmesélte nekünk hogyan döngette meg a lányokat fiatalkorában a sátrakban, szót ejtett az X-Faktor harmadik szériájáról, amit valóban őszintén imád. Végül nem csak mi interjúztunk, hanem minket is interjúztattak – a Mosaiconline-t érte a megtiszteltetés, hogy a Fifi tévé kamerája elé álljon és a Compact Disco frontembere, Walkó Csaba kérdezzen ki minket. Csabáékkal már kismillió interjút sikerült forgatnunk – többek között Bakuban is – de a fesztiválhangulat megtette hatását – Laci, a fiúk, az operatőr és a vágó sem tudott munka közben nevetés nélkül maradni.

  Sok dolgot tudhattunk meg a Hősök múltjáról és kapcsolatukról Fluorral – akit szerintük könnyű lebuzizni -, de mélyen a múltba ástunk a The [Hated] Tomorrow-al is, akik jól kielemezték nekünk nevük nyitját is. Kozma Orsi csupa csodás hírrel fogadta stábunkat, elárulva hogy bizony óriási tervei vannak a jövőre nézve és eldiskuráltunk a szakmáról Gönczi Gáborral is, aki se újságíró, se zenész, se fesztiválozó nem volt – hanem nagy meglepetésünkre zsűritag!

  A Volt tehát jóVolt! Ezt a címet adtuk összefoglaló videónknak, mely oldalunk egyik mérföldköve lett. A legjobb interjúalanynak ugyanis a legnagyobb sztár, a közönség bizonyult, akiknek válaszain soha nem derültünk ennyit. Egy biztos: nagy az Isten állatkertje!

  Minden esetben folyt rólunk a víz az EFOTT Fesztiválon, érkezéskor a melegtől, indulásnál pedig a gigászi vihartól. Walkó Csabáék Velencén sem úszhatták meg az interjút, habár Csaba bevallotta, hogy nem az a sátorozós fesztiválarc. Mikrofonunk végére került ezen kívül a Happy Gang is, de hogy a nosztalgiázásnak még véletlenül se legyen vége kérdeztünk az UFO együttestől is. Persze ennyire ne mragadtunk a múltban, a The Carbonfools Fehér Balázsa sem röstellt kameránk elé állni, mi pedig kérdezni!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon