MENÜ
 • Feró magát hibáztatja a Spirit miatt

  A harmadik élő adásban ismét egy csapattól kellett búcsút vennünk. Feró bevallotta, hogy nem készültek fel rendesen a párbajra.

  A legutóbbi X-Faktor a James Bond betétdalok bűvöletében telt, legalábbis szegről-végről kapcsolódtak a 007-es ügynökhöz. Ám a show végén megint dönteni kellett, és  a mentorok Fehér Zoltánt tartották versenyben, a Spirit pedig búcsúzott a színpadtól. Feró elsősorban magát hibáztatja a vereségért.

  “Ez a buli is az én hibám. Nem készültünk párbajra, bevallom őszintén. Nem foglalkoztunk eleget a dallal, mert nem tartottam fontosnak. Azt mondtam a gyerekeknek, hogy nem kell készülni párbajra, nincs értelme, úgyis továbbjutunk. Hát nem így lett” – vallotta be szomorúan a mentor.

  Hozzátette, hogy abba a hibába esett, hogy szakmailag értékelte a csapata teljesítményét, és közben megfeledkezett a nézőkről, akik szimpátia alapján szavaznak. Szerinte ez is hozzájárult a vereséghez, hogy mentoráltjait is meglepte, hogy a párbajozók közé kerültek, és elvesztették hitüket, mikor látták, hogy Fehér Zoltán lesz az ellenfelük.

  “Kicsit ők is hibásak. Úgy jöttek elő, hogy már rajtuk volt a lúzerbélyeg, elvesztették a hitüket, és nem küzdöttek a mentorok kegyeiért. Bár amikor kiderült, hogy ki ellen kell küzdeniük, én magam is mondtam nekik, hogy Zoli lemossa őket, annyival jobb énekes. Biztos voltam benne, őt mentik meg.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon