MENÜ
 • Férjhez adta lányát a világ leggazdagabb embere

  Természetesen nagy feneket kerítettek a brunei szultán lánya esküvőjének. A ceremónia igencsak látványosra sikeredett, a palotában rendeztek összejövetelt, ahol 1700 szoba állt a vendégek rendelkezésére.

  Hajah Hafizah Sururul Bolkiah hercegnő 32 évesen mondta ki a boldogító igent 29 éves vőlegényének, Pengiran Haji Muhammad Ruzaininak. A pár már csütörtökön hivatalosan egybekelt, ugyanis akkor írták alá a házassági papírokat. A mennyegző vasárnap volt, azonban akkor már egy hete tartottak az esküvői rendezvények a 350 ezer lakosú, olajban gazdag muzulmán szultánságban Borneó szigetének északi részén.

  Nem meglepő módon a menyasszonyi ruhának is megadták a módját. A bézs és ezüst színű ruhadarab kristálygyöngyöktől tündökölt. Az arát pedig 16 dárdákat, pajzsokat vivő testőr kísérte a trónterembe, ahol háromezer vendég gyűlt össze, köztük a thaiföldi kormányfő, a Fülöp-szigeteki államfő és a kambodzsai miniszterelnök.

  A láthatóan ideges vőlegényt, aki a menyasszonyhoz hasonlóan bézs és aranybrokát öltözetet viselt, a menyasszonyhoz vezették, és a kezét Hassanal Bolkiah szultán a lánya homlokára helyezte, ami a hagyományok szerint az áldását jelenti.

  A szultán az őfelsége fia címet adományozta a vőlegénynek. A 66 éves szultánnak öt fia és hét lánya van, a hercegnő az ötödik gyermeke, és a helyi pénzügyminisztériumban dolgozik. Férje a miniszterelnöki hivatal alkalmazottja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon