MENÜ
 • Férfiruha butikot nyit a Valentino

  Az olasz Valentino ház hamarosan megnyitja az első olyan üzletét, amely speciálisan csak férfi ruházatot forgalmaz majd.

  Párizsban fogja megnyitni az első kizárólagosan csak férfi ruházatot és kiegészítőket árusító butikját a Valentino. A ház nem mellesleg tegnap rántotta le a leplet a friss őszi/téli 2013-mas férfi kollekciójáról Párizsban.

  A ház nemrégiben Florence-ben mutatta be a kollekciót, de a Valentinot sokkal inkább tartják Párizshoz kötődőnek, hiszen mindig ez a bemutatói fő színhelye, így kardinálisabb kérdés volt a tegnapi esemény sikere. “Nem alakítottuk át teljesen a férfi vonal irányelveit” – mondta Pierpaolo Piccioli tervező -” de mégis legbelülről változtattunk rajta, sokkal érdekesebb konstrukciók és anyagok használatával.

  Az új fiskális átszervezések hatására megerősödött márka egy egész sornyi butikot tervez nyitni a jövőben a férfi vásárlók számára, így Párizst valószínűleg London, majd Milánó követi. Az üzletek kialakítására pedig David Chipperfield építészt kérték fel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon