MENÜ
 • Férfiként él néhány albán nő

  Megdöbbentő döntésnek vetik alá magukat Albánia bizonyos részein a nők. Pénzért, egzisztenciáért és hatalomért cserébe ugyanis feladhatják női voltukat és egész életétüket férfiként élhetik le.

  Albánia egy eldugott részén az emberek egy különös kódex szerint élnek – írja az Oddity Central. A kanun szerint a család kizárólagos feje a férfi, ő tart minden vagyon a kezében és csak az ő döntései számítanak.

  Ez természetesen annyira nem meglepő még önmagában, hiszen sajnos sok helyen szinte még csak emberszámba sem tekintik a nőket. A kanun azonban kimondja, egy asszony sorsa nem feltétlen pecsételődött meg azzal, hogy a természet törvényei szerint nem csonkult meg egyik X kromoszómája születése előtt: meg van a lehetősége arra, hogy utólag férfivé váljon!

  Azok a lányok, akik fiatal korukban úgy döntenek, lemondanak női mivoltukról megszerezhetik a családi vagyont és igazgathatják a földeken folyó munkát. Ezért viszont szüzességi fogadalmat kell tenniük, férfi ruhába kell bújniuk és életük végéig férfiként kell élniük. Az “örök szüzek” életmódjuk következtében olyannyira férfivá válnak, hogy néhány év elteltével képtelenség megmondani róluk, hogy valaha nők voltak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon