MENÜ
 • Férfiak, akik túl jóképűek

  Ezért nem léphettek be egy országba.

  Legalább három férfit ítélt túl jóképűnek Szaúd-Arábia vallási rendőrsége. Olyannyira megütköztek a fiatalemberek arcberendezkedésén, hogy gyorsan ki is utasították őket az országból. A hatóságok attól tartottak, hogy a nők nem tudnak ellenállni a férfiaknak. Ezért kellett hazatérniük az Egyesült Arab Emirátusokba.

  A férfiak egyébként a szomszédos Egyesült Arab Emirátusok küldöttségének tagjaként érkeztek a közel-keleti ország fővárosába, Rijádba és egy kulturális fesztivál pavilonjait látogatták, amikor a vallási rendőrség, a mutaween tagjai rajtuk ütöttek, és kivezették őket.

   „A fesztivál egyik szervezőjének elmondása szerint a három férfit azért távolították el, mert túl jóképűek. Az erények terjesztéséért és a bűnök megelőzéséért felelős bizottság úgy ítélte meg, hogy a nők nem tudnának ellenállni a három férfinak” – jelentette egy arab nyelvű hírlap. Szaúd-Arábia szigorú szunnita állam, ahol a nőknek többek között tilos idegen férfiakkal érintkezniük. De a nemek közötti esélyegyenlőség lemaradását jelzi az is, hogy jogosítványt se nagyon kaphatnék a szebbik nem képviselői.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon