MENÜ
 • Felvétel készült a jetiről?

  A hubbardtoni férfi, aki még videót is készített a rejtélyes találkozásról, meg van győződve róla, hogy magával a jetivel hozta össze a sors. A vadőrök azonban úgy vélik, csupán egy bagoly látható a felvételen.

  A hubbardtoni férfi biztosra veszi, hogy az almaültetvényén jeti járt az éjszaka közepén. Egy videót is készített az esetről – írja a Daily Mail. Frank Siecienski állítólag először arra gondolt, hogy egy szarvas ment be a földjére és az dézsmálja meg az almákat, de hogy lássa is ki a betolakodó, egy éjjellátó kamerát szerelt fel.

  Akkor kezdett gyanússá válni neki a dolog, amikor másnap meglátta, indokolatlanul sok almát fogyasztott el a titokzatos vendég. Amikor megnézte a felvételt, rájött, egy jeti látogatta meg. A férfi egyébként önjelölt jeti kutató, és a többi kutatóval is megosztotta a felvételt. Többek szerint a lény a nőstény volt, aki a kicsinyével jelent meg az ültetvényen.

  “Még a prérifarkast is elzavarta! Csak remélni tudom, hogy egyszer még visszatér az almáimhoz” – nyilatkozta a férfi. Siecienski a vadőröknek is elküldte a felvételt, akik szerint a férfi kicsit elengedte a fantáziáját, ugyanis a videón csak egy bagoly látható.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon