MENÜ
 • Feltörték Selena Gomez weblapját

  A brit hacker, akinek sikerült feltörnie Justin Bieber csajábak wevoldalát, egy év börtönre számíthat.

  A fiatalember azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza Selena Gomez magánlevelezését. A 21 éves hacker, Gareth Crosskey, a 2011-es számítógépes támadás után ki is postolt az oldalon különböző, Justin Bieberrel kapcsolatos bejegyzéseket.  Abban az időben az énekes és párja még nem hozta nyilvánosságra kapcsolatát, de a rajongók már gyűlölködő levelekkel árasztották el a lány postafiókját.

  Crosskey ügyében az FBI és a rendőrség is vizsgálatot indított. A fiatalember később azt állította, hogy ő csak fel akarta hívni a Facebook vezetőinek figyelmét az oldal biztonsági hiányosságaira azt követően, hogy a saját profilját is feltörte valaki.

  A fiatal hacker amúgy egy gyorsétteremben dolgozik, és a kiírásoknál Selena Gomez oldalának adminisztrátorának adta ki magát. Az oldal kezelője egyébként eredetileg Brian Teefy, Gomez nevelőapja.

  A hacker felrakott az egyik legnagyobb videós megosztó portálra is egy felvételt, amin bemutatja, hogyan törte fel a weboldalt és magazinoknak ajánlott fel rajta lévő információkat a szépségről. Teefynek is írt egy levelet, amiben azt állította, hogy a pár magánlevelezéséhez is hozzáfért, bizonyítékul Bieber és Gomez közti levélváltások másolatait küldte el neki.

  Crosskey végül a rendőrségi vizsgálatot követően elismerte tetteit, amiért egy év börtönt kapott. A bíróság indoklása szerint minden embernek megvan a joga a magánélethez. Védője szerint a srác megbánta, amit tett, elismerte, hogy hülyeséget csinált, amivel nagy felfordulást okozott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon